Hyra lokal

Lundby församling har flera lokaler som går att hyra. Församlingen hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster.

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 450 kronor om du är medlem i Svenska kyrkan.
Icke medlemmar i Svenska kyrkan betalar 950 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor om våra lokaler, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.