Hyra lokal

Lundby församling har flera lokaler som går att hyra. Församlingen hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster.

Församlingssalen i Biskopsgårdens kyrka.

Hyra lokal i Biskopsgårdens kyrka

I Biskopsgårdens kyrka finns en ljus och fin samlingslokal som du kan hyra. Se nedan vad lokalen hyrs ut till.

Hyra lokal i Brämaregårdens kyrka och prästgården

Hyr lokal i prästgården och församlingshemmet i Brämaregården som ligger ett stenkast från Vågmästareplatsen.

Hyr lokal i Länsmansgårdens kyrka

I Länsmansgårdens kyrka finns en praktisk och trivsam församlingssal som du kan hyra.

Hyra lokal i Lundby nya kyrka

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

Hyra lokal i Lundby församlingshem

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 500 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Brämaregårdens  kyrka och församlingshem.

Expeditionen

Du bokar dop, vigsel eller begravning samt hyra av lokaler genom att kontakta expeditionen, som givetvis även kan guida dig rätt om du har andra frågor. Lundby församlings expedition ligger i Brämaregården.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.