Foto: Stefan Andersson

Hyra lokal i Toleredskyrkan

I Toleredskyrkan finns en samlingslokal som du kan hyra.

Besöksadress Toleredskyrkan

Toleredskyrkan (länk till karta)
Vinlandsgatan 2, 417 27 Göteborg
Hållplats: Toleredsgatan

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Toleredskyrkan i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Olika maxantal för deltagare vid dop, vigsel och begravning i olika kyrkor.

Enligt regeringens och Folkhälsomyndighetens restriktioner från den 1 juni 2021 får det vara fler än åtta deltagare exklusive personal vid dop, vigsel och begravning i Lundby församling. Maxantalet är olika i olika kyrkor beroende på lokalens utrymme.
Vid hyra av lokal tillåts max åtta personer. Hör av dig till expeditionen om du har frågor om din bokning: tfn 031-731 68 00

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 500 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Observera att under rådande omständigheter hyr vi enbart ut lokaler till sällskap med max åtta personer. Lundby församling genomför verksamheter i enlighet med Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner.

Samlingslokal i Toleredskyrkan

Här finns en samlingslokal med sittplats för 50 personer, eller upp till 70 stående personer. I direkt anslutning till lokalen finns ett kök med porslin. Lokalen är utrustad med projektor och mikrofon med mygga.

Foto: Stefan Andersson

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar. Den 2/7–11/8 har diakonimottagningen sommaruppehåll och tar inte emot några besök, men det går bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

Lundby församling är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.