Biskopsgårdens kyrka

Biskopsgårdens kyrka på Vårväderstorget är en öppen och trygg plats som inbjuder till fördjupade möten med dig själv, med andra, och med Gud.

Biskopsgårdens kyrka på Vårväderstorget är en öppen och trygg mötesplats. Hit är du välkommen oavsett kön, sexuell läggning, bakgrund eller åsikt.

Välkommen in i kyrkan för att tända ljus, sitta ner en stund och be en bön.
Du är varmt välkommen att fira gudstjänst, vara med i någon av våra verksamheter eller för att prata med oss.
Det går också bra att boka ett samtal med en präst eller en diakon.

Välkommen att engagera dig ideellt i kyrkan och var med och bidra till en trygg närmiljö. Tillsammans är vi mycket mer!

Anna Merkander, diakon och distriktschef i Biskopsgården

Besöksadress Biskopsgårdens kyrka

Biskopsgårdens kyrka
Vårvädersgatan 8, 418 21 Göteborg
Hållplats: Vårväderstorget

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Biskopsgårdens kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.