Det händer i Biskopsgårdens kyrka

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, fika och umgås, eller få en stunds stillhet under andakten Ord på vägen.

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!

Verksamhet i Biskopsgårdens kyrka

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.