Det händer i Biskopsgårdens kyrka

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, fika och umgås, eller få en stunds stillhet under andakten på onsdagar.

Verksamhet i Biskopsgårdens kyrka:

Bibelsamtal i Biskopsgården

Bibelsamtal två torsdagskvällar i höst. Nu får du chans att lära känna bibeln lite mer och göra en djupdykning kring några texter och karaktärer. Anmäl dig senast 18 oktober!

Samtalsgrupp för transpersoner

Under hösten fortsätter en samtalsgrupp exklusivt för transpersoner där vi tillsammans pratar tro utifrån olika teman. Vi träffas en gång i månaden i Biskopsgårdens kyrka. Läs mer och anmäl dig!

Andakt och öppen kyrka i Biskopsgården

Varje onsdag kl. 13 är det andakt i Biskopsgårdens kyrka: En stund för stillhet och eftertanke i vardagens brus. Efteråt är det öppen kyrka med fika och gemenskap.

Fredagscafé

Kom och fika, träffa gamla vänner och lär känna nya! Det serveras smörgåsfika kl. 11.

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling ska du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

 

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.