Lundby nya kyrka

Lundby nya kyrka vill vara en öppen mötesplats för människor som bott här länge och för människor som nyss flyttat hit.

Här kan du fira gudstjänst, sjunga i kör, umgås över en fika, handla second hand, eller besöka konserter. Välkommen in!

besöksadress Lundby nya kyrka

Lundby nya kyrka
Lundbygatan 2, 418 75 Göteborg
Hållplats: Säterigatan eller Danaplatsen

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Lundby nya kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.