Det händer i Lundby nya kyrka

Kyrkan är full av liv och rörelse. Vill du lära dig spela orgel, sjunga i kör, fika eller handla second hand?

Med anledning av coronaviruset

Lundby församling pausar tillfälligt samtlig gruppverksamhet och alla samlingar inomhus till och med den 31 maj 2020. Läs mer här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!

Öppen förskola för föräldrar med barn i åldern 0-5 år. Onsdagar kl. 13–16 (sångsamling kl. 14.00) och fredagar kl. 10–13 (sångsamling kl. 11.00).

Liten & Stor Lundby nya kyrka

Café, second hand och öppna förskolan Liten & Stor. Välkommen till Lundby nya kyrka! Onsdagar och fredagar.

Öppen kyrka

Observera att orkesterns verksamhet är inställd resten av vårterminen.

Lundbysymfonikerna

Lundbysymfonikerna är Lundby församlings egen symfoniorkester. Orkestern framför både rena orkesterproduktioner och andra verk. Observera att orkesterns verksamhet är inställd resten av vårterminen.

Ta med ditt handarbete eller inspireras till att påbörja ett! Samtal och enkelt fika. Öppet torsdagar mellan klockan 9-13, kom när det passar.

Stick & Snack

Lundbykören är en blandad kör med 25-30 medlemmar. Repertoaren är varierad, från klassiskt till folkmusik, och sångarglädjen är stor!

Lundbykören

Kören har en klassisk repertoar med något högre tempo, består av cirka 30 personer och fokuserar på klassisk kyrklig körmusik.

Lundby Motettkör

Gudstjänst med Små & Stora är en enkel gudstjänst med sång, psalmer, ord och ibland drama. Här får barnen extra utrymme och bidrar på olika sätt i gudstjänsten. Barn- och ungdomskörerna står ofta för musiken.

Gudstjänst med Små & Stora

I samband med öppna förskolan Liten & Stor i Lundby nya kyrka har vi en gudstjänst för de allra minsta vid några tillfällen per termin.

Pyttegudstjänst – en gudstjänst för de allra minsta

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling. För närvarande har konsertverksamheten uppehåll.

Konsertprogram

Kyrkan kan vara en miljö att hämta kraft i – ett rum för eftertanke, bön och sång. Välkommen att fira gudstjänst!

Tider för gudstjänster