Toleredskyrkan

Du är alltid välkommen till Toleredskyrkan! Här kan du till exempel tända ett ljus och sitta ned en stund, boka enskilt samtal eller delta i någon av våra verksamheter.

Kyrkan har sedan den uppfördes haft mycket aktiviteter för barn och ungdomar, vilket vi är glada över att kunna fortsätta med. Men det sker mycket mer inom Toleredskyrkans väggar såsom körer för olika åldrar, konserter, samtalsgrupper och frukostträffar med intressanta föredrag.

På söndagarna firar vi gudstjänst. Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna kvar på en kopp kaffe eller en liten pratstund.

Du kan kontakta oss via telefon eller mail, och du är alltid välkommen att ringa på församlingshemmet om du vill sitta ned en stund i kyrksalen i lugn och ro. Kanske också tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst eller diakon.

Välkommen till Toleredskyrkan!

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd