Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Det händer i Toleredskyrkan

Fira gudstjänst, sjung i kör, följ med på promenad, kom till öppna förskolan Liten & Stor, var med och skapa bibliska figurer eller låt barnen vara med på scouterna. Det händer mycket för alla åldrar i Toleredskyrkan!

Verksamhet i Toleredskyrkan:

Lär dig göra bibliska figurer

Varannan torsdag tillverkas bibliska figurer i och till Toleredskyrkan. Kursledare är Eleonor Evenbratt. Läs mer här.

Bibelsamtal Tolered

På tisdagkvällar efter veckomässan är det bibelsamtal i Toleredskyrkan kl. 19.00. Kom varje gång eller när du kan!

Liten & Stor Toleredskyrkan

För föräldrar med barn i åldern 0-6 år. Tisdagar och torsdagar kl. 09.30–11.30 under terminerna. Läs mer här.

Öppen kyrka i Tolered

Varje torsdag kl. 13-15 är du välkommen till Toleredskyrkan för en enkel kopp kaffe och samtal. Ofta finns möjlighet att gå in i kyrkan för ljuständning och enskild andakt. Det finns pocketböcker att låna och tidningar att läsa.

Följ med på promenad!

På tisdagar finns det möjlighet att följa med på promenad vid Slätta damm tillsammans med andra. Läs mer här!

Scouter

Gillar du att vara ute i naturen och att få prova på nya saker? Häng med scouterna i Tolered! Scouterna är för barn och ungdomar från 8 år som vill träffa andra med intresse för och nyfikenhet på skog, natur och kristen gemenskap.

Hjälp till genom att bli scoutledare

Att vara vuxen inom scouterna innebär att du gör skillnad för andra samtidigt som du får möjlighet att lära dig nya saker, skapa äventyr och utveckla ditt eget ledarskap.

Tolereds toner

Kör för alla oavsett erfarenhet men som vill sjunga enklare stämsång. Både kvinnor och män är välkomna. Kören framträder framförallt i gudstjänster i Toleredskyrkan, men ibland också på andra platser. Kom och prova om det är något för dig! Läs mer här.

Barnkör i Toleredskyrkan

Nu startar en barnkör i Toleredskyrkan för dig som går i årskurs ett och uppåt. Vi medverkar i gudstjänster, konserter och luciatåg. Andakter, sång, glädje och gemenskap är ledord för kören!

Vill du veta vad som händer?

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling ska du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!