Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Om Tolereds distrikt

Toleredskyrkan byggdes 1961. Du är alltid välkommen in för att sitta ned en stund, tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst, diakon eller pedagog.

Toleredskyrkan byggdes 1961 och var då en modern förortskyrka. Den har tidigare kallats för "de frivilliga gåvornas kyrka".

Kyrkan har sedan den uppfördes haft mycket aktiviteter för barn och ungdomar, vilket vi är glada över att kunna fortsätta med. Liten & Stor och Musikalversta'n är några exempel på detta. Men det sker mycket mer inom Toleredskyrkans väggar såsom körer för olika åldrar, konserter, samtalsgrupper och frukostträffar med intressanta föredrag.

På söndagarna firar vi gudstjänst. Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna kvar på en kopp kaffe eller en liten pratstund.

Du kan kontakta oss via telefon eller mail, och du är alltid välkommen att ringa på församlingshemmet om du vill sitta ned en stund i kyrksalen i lugn och ro. Kanske också tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst eller diakon.

Välkommen till Toleredskyrkan!

Majvor Dahlman, distriktschef Toleredskyrkan

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!