Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling Webbplats

Om Tolereds distrikt

Vill du sitta ner en stund, tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst, diakon eller pedagog är dörrarna öppna!

Toleredskyrkan byggdes 1961 och var då en modern förortskyrka. Den har tidigare kallats för "de frivilliga gåvornas kyrka".

Kyrkan har sedan den uppfördes haft mycket aktiviteter för barn och ungdomar, vilket vi är glada att kunna fortsätta med. Liten & Stor och Musikalverstán är några exempel på detta. Men, det sker mycket mer inom våra väggar såsom körer för olika åldrar, konserter, samtalsgrupper och frukostträffar med intressanta föredrag.

På söndagarna firar vi gudstjänst. Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna kvar på en kopp kaffe eller en liten pratstund.

Majvor Dahlman, Distriktschef Toleredskyrkan

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!