Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Om Tolereds distrikt

Toleredskyrkan byggdes 1961. Du är alltid välkommen in för att sitta ned en stund, tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst, diakon eller pedagog.

Toleredskyrkan byggdes 1961 och var då en modern förortskyrka. Den har tidigare kallats för "de frivilliga gåvornas kyrka".

Kyrkan har sedan den uppfördes haft mycket aktiviteter för barn och ungdomar, vilket vi är glada över att kunna fortsätta med. Liten & Stor och Musikalverksta'n är några exempel på detta. Men det sker mycket mer inom Toleredskyrkans väggar såsom körer för olika åldrar, konserter, samtalsgrupper och frukostträffar med intressanta föredrag.

På söndagarna firar vi gudstjänst. Efter gudstjänsten är du välkommen att stanna kvar på en kopp kaffe eller en liten pratstund. 

Du kan kontakta oss via telefon eller mail, och du är alltid välkommen att ringa på församlingshemmet om du vill sitta ned en stund i kyrksalen i lugn och ro. Kanske också tända ett ljus eller boka enskilt samtal med präst eller diakon.

Välkommen till Toleredskyrkan!

Majvor Dahlman, distriktschef Toleredskyrkan

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!