Lundby gamla kyrka

Välkommen in i det levande kulturarvet!

besöksadress Lundby gamla kyrka

Lundby gamla kyrka
Gamla Lundbygatan 35, 418 75 Göteborg
Hållplats: Lundby gamla kyrka eller Eketrägatan

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Lundby gamla kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Pausade gudstjänster i Lundby gamla kyrka

Med anledning av coronaviruset pausas gudstjänster och dop, vigslar och begravningar i Lundby gamla kyrka fram till och med 31 augusti 2020. Välkommen att ta del av våra digitala gudstjänster! Församlingens andra kyrkor är fortfarande öppna för dop, vigslar och begravningar. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.