Lundby församling

Prata med oss

Kontakt

Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lokaler i Lundby församlingshem

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.


Stora salen

Ca 100 personer, utrustat med ljudsystem för förstärkning av tal samt slinga för hörselskadade och pc-kanon. I salen finns också en scen, samt en flygel. Lokalen är i direkt anslutning till kök och porslin.

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson

Karls rum

Ett rum som lämpar sig lika bra för konferens som vid festliga tillfällen. Här finns sittplats för 40 personer och tillgång till kök och porslin.

 

Bild: Stefan Andersson

Alfs rum

Ett rum för mindre sällskap. Här finns sittplats för 12 personer runt bordet samt en soffgrupp. Tillgång till kök och porslin.  30-40 sittplatser.

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson

Gillestugan 

Yttre & Inre gillestugan ligger bredvid varandra och kan hyras tillsammans för ett paketpris. Då finns upp till 50 sittplatser. Här får du tillgång till ett serveringskök. Det är inte tillåtet att laga mat i detta kök, utan endast servering av medhavd mat. (Behöver du tillgång till fullt utrustat kök med möjlighet att laga mat, se Stora salen, Karls eller Alfs rum.)

 

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson
Bild: Malin Lingnert

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!