Lundby församling

Prata med oss

Kontakt

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lokaler i Lundby församlingshem

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

Stora salen

Ca 90 personer, utrustat med ljudsystem för förstärkning av tal samt slinga för hörselskadade och pc-kanon. I salen finns också en scen, samt en flygel. Lokalen är i direkt anslutning till kök och porslin.

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson

Karls rum

Ett rum som lämpar sig lika bra för konferens som vid festliga tillfällen. Här finns sittplats för 40 personer och tillgång till kök och porslin.

 

Bild: Stefan Andersson

Alfs rum

Ett rum för mindre sällskap. Här finns sittplats för 14 personer runt bordet samt en soffgrupp. Tillgång till kök och porslin.

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson

Ungdomsvåning & café

På undervåningen i Lundby församlingshem hittar du ungdomsvåningen och caféet.  Här finns plats för ett sällskap på 40 personer med tillgång till ett serveringskök. Det är inte tillåtet att laga mat i detta kök, utan endast servering av medhavd mat. (Behöver du tillgång till fullt utrustat kök med möjlighet att laga mat, se Stora salen, Karls rum eller Alfs rum.)

Lokalerna ligger intill varandra och kan hyras tillsammans för ett paketpris.

Bild: Stefan Andersson
Bild: Stefan Andersson
Bild: Malin Lingnert

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!