Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Lokaler i Lundby församlingshem

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

Stora salen

Ca 100 personer, utrustat med ljudsystem för förstärkning av tal samt slinga för hörselskadade och pc-kanon. I salen finns också en scen, samt en flygel. Lokalen är i direkt anslutning till kök och porslin.

Karls rum

Ett rum som lämpar sig lika bra för konferens som vid festliga tillfällen. Här finns sittplats för 40 personer och tillgång till kök och porslin.

Alfs rum

Ett rum för mindre sällskap. Här finns sittplats för 12 personer runt bordet samt en soffgrupp. Tillgång till kök och porslin.  30-40 sittplatser.

Gillestugan

Yttre & Inre gillestugan ligger bredvid varandra och kan hyras tillsammans för ett paketpris. Då finns upp till 50 sittplatser. Här får du tillgång till ett serveringskök. Det är inte tillåtet att laga mat i detta kök, utan endast servering av medhavd mat. (Behöver du tillgång till fullt utrustat kök med möjlighet att laga mat, se Stora salen, Karls eller Alfs rum.)

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!