Other languages with Google Translate

Lokaler i Lundby nya kyrka

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

Lundby nya kyrka ligger strax bakom Eriksbergs köpcentrum. Närmsta hållplats är Danaplatsen eller Säterigatan. Besökare kan parkera på kyrkogården.

Lundby nya kyrka är en del av Kyrkbyn-Älvstrandens distrikt.

Boka lokal

Församlingen hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster.

Om du har frågor eller om du vill boka lokal – kontakta församlingens expedition på tfn: 031-731 68 00. Här finns fler kontaktuppgifter till expeditionen samt information om öppettider.

Stora salen

Här finns sittplats för 60 personer. Här finns projektor, piano och ljudsystem för förstärkning av tal samt tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka (vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt).

I lokalen får max 80 personer vistas samtidigt (av brandsäkerhetsskäl).

Bilden visar ett exempel på hur det kan se ut i Stora salen när det är dukat och förberett. (Observera att dukar, ljus och servetter inte ingår i hyran, utan det får hyresgästen själv ta med.)

Bild: Stefan Andersson

Lilla salen

Mindre sal med både soffgrupp och konferensbord. Sittplats för max 12 personer och tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka (vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt).

Bild: Stefan Andersson