Lokaler i Lundby nya kyrka

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

besöksadress Lundby nya kyrka

Lundby nya kyrka
Lundbygatan 2, 418 75 Göteborg
Hållplats: Säterigatan eller Danaplatsen

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Lundby nya kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 450 kronor om du är medlem i Svenska kyrkan.
Icke medlemmar i Svenska kyrkan betalar 950 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor om våra lokaler, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Besökare kan parkera på kyrkogården.

Stora salen

Här finns sittplats för 60 personer. Här finns projektor, piano och ljudsystem för förstärkning av tal samt tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt.

I lokalen får max 80 personer vistas samtidigt av brandsäkerhetsskäl.

Bilden visar ett exempel på hur det kan se ut i Stora salen när det är dukat och förberett. Observera att dukar, ljus och servetter inte ingår i hyran, utan det får hyresgästen själv ta med.

Bild: Stefan Andersson

Lilla salen

Mindre sal med både soffgrupp och konferensbord. Sittplats för max 12 personer och tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt.

Bild: Stefan Andersson