Hyra lokal i Lundby nya kyrka

Lokaler för uthyrning i närheten av Eriksberg, Sannegårdshamnen och Kyrkbyn.

besöksadress Lundby nya kyrka

Lundby nya kyrka
Lundbygatan 2, 418 75 Göteborg
Hållplats: Säterigatan eller Danaplatsen

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Lundby nya kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 500 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor om våra lokaler, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Besökare kan parkera på kyrkogården.

Stora salen

Här finns sittplats för 60 personer. I lokalen får max 80 personer vistas samtidigt av brandsäkerhetsskäl. Här finns projektor, piano och ljudsystem för förstärkning av tal samt tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt.

Bilden visar ett exempel på hur det kan se ut i Stora salen när det är dukat och förberett. Observera att dukar, ljus och servetter inte ingår i hyran, utan det får hyresgästen själv ta med.

Bild: Stefan Andersson

Lilla salen

Mindre sal med både soffgrupp och konferensbord. Lokalen saknar teknisk utrustning. Sittplats för max 12 personer och tillgång till kök och porslin. Köket är gemensamt för alla lokaler i Lundby nya kyrka vilket innebär att det kan användas av flera hyresgäster eller verksamheter samtidigt.

Bild: Stefan Andersson

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd