Hyra lokal i Brämaregårdens kyrka och prästgården

Hyr lokal i prästgården och församlingshemmet i Brämaregården som ligger ett stenkast från Vågmästareplatsen.

Besöksadress Brämaregårdens kyrka

Brämaregårdens kyrka (länk till karta)
Hisingsgatan 26, 417 02 Göteborg
Hållplats: Vågmästareplatsen

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Brämaregårdens kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 500 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor om våra lokaler, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Stora salen

Den största samlingslokalen har sittplatser för 60 personer. Salen är utrustad med ljudsystem för förstärkning av tal, projektor och ett piano. Tillgång till pentry och porslin.

Bild: Stefan Andersson

Lilla salen

I lilla salen ryms 20 sittplatser. Lokalen saknar teknisk utrustning. Det finns tillgång till stort kök med porslin.

Prästgården

Prästgården är en separat byggnad i anslutning till kyrkans trädgård. Här finns sittplats för 30 personer, med tillgång till kök och porslin. Det finns ingen teknisk utrustning i lokalen.

Bild: Stefan Andersson

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd