Ung i kyrkan

Vill du hänga med kompisar, spela i band, lära dig mer om Gud eller sjunga? Kom till Lundby församling!

Häng här

Fika, film, spel, andakt och häng, helt enkelt. För dig som går i högstadiet och uppåt.

Mässa med tema Disneymusik. Länsmansgårdens kyrka, 2016.

Musik och kör för ungdomar

Är du ungdom och vill spela instrument eller sjunga i kör?

Ungdomsmässa

Enkel ungdomsmässa i Lundby gamla kyrka med mycket musik och mysig stämning. Torsdagskvällar.

Gå på konfa!

Att gå på konfa ska vara både roligt och lärorikt. Ta chansen att träffa nya kompisar, åka på läger, prata om livet – och ha kul!

Ung ideell

I Lundby församling finns många verksamheter med uppgifter där du som ung behövs och kan göra en insats.

Ungdomsteamet

Ungdomsteamet arbetar i hela Lundby församling med fokus på ungdomar från 14 år och uppåt.

Nätvandrarchatten

Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig – du som är mellan 12 och 25 år. Måndagar och onsdagar kl 19-22. Året om. Länk till extern sida.

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan och värna den biologiska mångfalden.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.