Vuxenverksamhet

Det finns något för alla i kyrkan. Gå på föreläsningar, träna svenska eller hjälp andra i språket på språkkafé, sjung i kör, umgås över en bit mat, eller utforska din tro.

Lundby församling erbjuder många verksamheter för vuxna, och du är självklart välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!