Andlighet och fördjupning

Här finns möjlighet för dig som är nyfiken på kristen tro, för dig som vill fördjupa dig i Bibeln och finna stillhet i bönen.

Samtalsgrupp för transpersoner

Under hösten fortsätter en samtalsgrupp exklusivt för transpersoner där vi tillsammans pratar tro utifrån olika teman. Vi träffas en gång i månaden i Biskopsgårdens kyrka. Läs mer och anmäl dig!

Bibelsamtal Tolered

På tisdagkvällar efter veckomässan är det bibelsamtal i Toleredskyrkan kl. 19.00. Kom varje gång eller när du kan!

Bibelsamtalsgrupp i Länsmansgården

Bibelsamtal för dig som är intresserad av att prata och fundera med andra kring texterna i bibeln. Varje måndag kl. 13 i Länsmansgårdens kyrka.

Lär dig mer om kristen tro

Vill du lära dig mer och samtala med andra om den kristna tron? Då kan kursen "Nyfiken på kristen tro" vara något för dig! Vi träffas i Länsmansgårdens kyrka.

Andakt i Länsmansgården

Välkommen till andakt och gemenskap på tisdagar kl. 11.45.

Andrum

Välkommen till en stunds stillhet och bön. Andrum är en del av Växthuset på torsdagar i Brämaregårdens kyrka.

Andakt och öppen kyrka i Biskopsgården

Varje onsdag kl. 13 är det andakt i Biskopsgårdens kyrka: En stund för stillhet och eftertanke i vardagens brus. Efteråt är det öppen kyrka med fika och gemenskap.

Mässa runt ljusbäraren

Vi sitter i en ring där vi ser varandras ansikten. Vi formar gudstjänsten tillsammans. Den som vill är sedan med i ett fortsatt samtal kring en bibelberättelse eller en bok.

Konfirmation för vuxna, Brämaregårdens kyrka.

Dop och konfirmation för vuxna

Vill du samtala med andra om livet och kristen tro? Vill du bli delta i undervisning om kristen tro och kanske även döpas? Det är inte för sent! I Lundby församling finns flera alternativ för dig.