En uppslagen Bibel med ett par glasögon ovanpå.
Foto: Sincerely Media/Unsplash

Digitalt bibelsamtal

En digital söndagsgemenskap där vi tillsammans läser och samtalar om dagens evangelietext.

Samtal om söndagens evangelietext

Välkommen till digitalt bibelsamtal! Varje söndag samlas vi på Zoom för att prata om söndagens evangelietext. Tjänstgörande präst och andra medarbetare i Oscar Fredriks församling kommer att turas om att leda samtalen. Du behöver inga förkunskaper för att vara med i samtalet och du är bara med de söndagar du kan och vill. Kanske hinner du att titta på dagens gudstjänst (på YouTube) innan, men det är inget krav.

Söndagar kl.17–18.15

Bibelsamtalet sker via Zoom. När du anmält ditt intresse så kommer du att få en inbjudan via mejl varje söndag. Du väljer själv vilka söndagar du är med, det är bara att dyka upp de söndagar du har tid och lust.

Intresseanmälan görs till Tove Tronsplass Pettersson. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Teknisk information

Vi kommer att använda en plattform som heter Zoom. Det är gratis för dig att ladda ner eller delta via Zoom. Du kommer att behöva ladda ner ett program på datorn, alternativt en app i din Ipad eller din telefon. Du går med i samtalet genom att klicka på länken som vi skickar ut via mejl varje söndag till alla som anmält sitt intresse.

teknisk Support

Om du behöver mer information om hur du laddar ner Zoom eller hjälp med att komma igång kan du höra av dig till Tove Tronsplass Pettersson på mail eller telefon.

Kontakt och anmälan

Tove Tronsplass Pettersson