Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gudstjänster

Varje helgdag firas huvudgudstjänst i Oscar Fredriks församlingshem klockan 17.00.

Oscar Fredriksmässa

Under 2019 - 2020 renoveras Oscar Fredriks kyrka och gudstjänsterna flyttar under tiden in i församlingshemmet. Det nya gudstjänstrummet är i sin inredning familjär och nära – det vill vi ta vara på! Efteråt finns det kaffe och smörgås.

Hoppas du vill göra oss sällskap!

Söndagar, kl. 17
Oscar Fredriks församlingshem

Varje vecka i Oscar fredrik under sommaren

ELVA-KAFFE : TISDAGAR – KL. 11

LUNCHANDAKT : TISDAGAR – KL. 12

PROMENAD : TORSDAGAR – KL. 10

OSCAR FREDRIKSMÄSSA : SÖNDAGAR – KL. 17, kaffe & smörgås efteråt

I höst återgår vi till det ordinarie programmet

OSCAR FREDRIKSMÄSSAN firas med nattvard på sön-& helgdagar i regel klockan 17.00.

MORGONMÄSSA: Torsdagar klockan 09.00. En kort nattvardsgudstjänst. Uppehåll under sommarmånaderna och julhelgerna. Se kalender för specifika datum.

LUNCHANDAKT: Tisdagar klockan 12.00.

ANDRUM /FÖRÄLDRAR OCH BARN: Sista onsdagen i månaden under terminerna möts bebisar och småbarn i kyrkan klockan 10.00 tillsammans med sina föräldrar för en stunds vila och andhämtning.

FAMILJEGUDSTJÄNST: Sker några gånger per termin.

GUDSTJÄNST på Vegahusen onsdagar klockan 14.15.