Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans Kyrkoplan 1, 41455 Göteborg Telefon:+46(31)7319250 E-post till Oscar Fredriks församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Samtalsstöd

Behöver du prata med någon? När något har hänt i livet, en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera, finns kyrkan för dig.

Enskilt samtal

Att prata om saker som gnager inuti, kan vara ett sätt att ta sig vidare. Om du vill träffa någon för ett enskilt samtal så kan du antingen kontakta vår reception eller någon av våra präster eller diakon direkt. 

samtal om andlighet och tro

Vill du prata med någon om tro eller tvivel, bolla dina tankar kring mening och existens? Du kanske är nyfiken på andliga frågor och kristen tro, men är osäker på nästa steg? Hör av dig till oss så kanske vi tillsammans kan hitta din stig. 

I själavårdande samtal kan vi prata om en bibeltext eller be tillsammans. 

Du är okej

Alla som vill är välkomna att höra av sig till oss för samtal. Vi har inga krav på tro, medlemsskap eller vem du är och definerar dig som. 

Samtalen kostar dig ingenting. 

Tystnadsplikt

Vi som arbetar med samtal, enskilda och i grupper, är diakon och präster. Både präster har tystnadsplikt, medan diakoner har både tysnadsplikt och anmälningsskyldighet

Kontaktpersoner

Diakon

Ia Hamnered

Diakon

Präst

Susanne Andersson

Präst

Eva Lardner Björklund

Församlingsherde, Präst

Pontus Nilsen

Präst

Om du har frågor kring olika typer av stödsamtal, sorgbearbetning, bikt eller par- och familjesamtal så tveka inte att höra av dig till oss! 

Oscar Fredriks församling har flera samtalsgrupper och andra verksamheter som med genom olika kreativa uttryck fokuserar på existentiell hälsa. Du är inte ensam.