Samtalsstöd

Behöver du prata med någon? När något har hänt i livet, en plötslig sorg, en brusten relation eller en situation som du inte vet hur du ska hantera, finns kyrkan för dig.

Enskilt samtal

Att prata om saker som gnager inuti, kan vara ett sätt att ta sig vidare. Om du vill träffa någon för ett enskilt samtal så kontaktar du någon av våra präster eller diakon direkt. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

samtal om andlighet och tro

Vill du prata med någon om tro eller tvivel, bolla dina tankar kring mening och existens? Du kanske är nyfiken på andliga frågor och kristen tro, men är osäker på nästa steg? Hör av dig till oss så kanske vi tillsammans kan hitta din stig.

I själavårdande samtal kan vi prata om en bibeltext eller be tillsammans.

Du är okej

Alla som vill är välkomna att höra av sig till oss för samtal. Vi har inga krav på tro, medlemsskap eller vem du är och definerar dig som.

Samtalen kostar dig ingenting.

Ia Hamnered

Susanne Andersson

Eva Lardner Björklund

Församlingsherde, Präst

Pontus Nilsen

Präst

Om du har frågor kring olika typer av stödsamtal, sorgbearbetning, bikt eller par- och familjesamtal så tveka inte att höra av dig till oss!

Oscar Fredriks församling har flera samtalsgrupper och andra verksamheter som med genom olika kreativa uttryck fokuserar på existentiell hälsa. Du är inte ensam.