Träffas och umgås

Lundby församling har många mötesplatser. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans.

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!

Välkommen till Biskopsgårdens kyrka! En torsdag i månaden fylls huset av aktiviteter för alla åldrar. Det finns rytmik och körsång för barn, andakt och kvällsmat, samt tillfälle att träffas och samtala för vuxna. Drop-in från klockan 16.

Tro, toner och tilltugg

På torsdagar pågår olika typer av verksamheter, samtal och aktiviteter. Det finns också rum där du kan sitta för dig själv med en kaffekopp, din bok, dator eller med något hantverk i lugn och ro. Observera att de öppna verksamheterna i "Växthuset" ställs in terminen ut och det serveras inte mellanmål och mat. Kyrkan kommer att vara öppen 9-16 för enskilda besök.

Växthuset i Brämaregården

"Män emellan" skjuts upp till hösten. Mer info kommer. Samtalskvällar som vänder sig till dig som är man från 30 år och uppåt, som vill träffas för att reflektera och diskutera livsnära händelser.

Män emellan - startar till hösten.

Vill du dela din berättelse och lyssna till andras? I Lundby församling finns livsberättargrupper i Brämaregårdens kyrka som startar torsdag 5 mars och i Lundby församlingshem som startar torsdag 19 mars. Välkommen med din berättelse!

Livsberättargrupper

OBS! Språkcaféet är inställt resten av vårterminen.

Språkcafé i Växthuset

Välkommen till språkcaféet! Vi träffas för att prata lätt svenska och fika tillsammans. OBS! Språkcaféet är inställt resten av vårterminen.

Learn swedish with us! På onsdagskvällar träffas vi för att fika och prata svenska. Alla kan vi lära och lära ut. Välkommen även du som kan svenska. Onsdagar kl. 18.30-20.00 i Länsmansgårdens kyrka.

Språkcafé i Länsmansgårdens kyrka

Välkommen till bokträffar på BAKA på Eriksberg! Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Observera att träffarna den 16 april och 14 maj är inställda.

Bokträffar på BAKA Stenugnsbageri

Välkommen till bokkvällar på Kville Saluhall! Vi träffas för att prata om en roman vi läst. Det finns även fina möjligheter till att köpa något gott att äta eller dricka på plats. Observera att kommande träffar den 1 april och 6 maj är inställda.

Bokkvällar på Kville Saluhall

Vill du umgås över en fika eller en bit mat?