Ungdomsgruppen

Vi håller till i Lundby församlingshem nära Lundby gamla kyrka och vi gör en massa olika saker tillsammans. Framförallt har vi roligt ihop!

Är du ung? Är du sugen på att träffa nya vänner? Vill du vara med i en god gemenskap? Då är ungdomsgruppen något för dig! Några exempel på vad vi gör på ungdomsgruppens träffar är att vi fikar, leker, pysslar, ser på film och lagar mat. Ingen anmälan – bara kom!

Torsdagar under terminerna, se kalendern för aktuella datum
Kl. 19.00-21.00
Lundby församlingshem (hållplats: Lundby gamla kyrka).

Program HÖSTterminen 2020

3/9                      Start – Grillkväll

10/9                    Femkamp

17/9                    Frisbeegolf

24/9                    Pärlor och smycken

1/10                    Quiz

8/10                    Samtalskväll

15/10                  Film

22/10                  Bowling

29/10                  Höstlov

5/11                    Doobidoo

12/11                  Måla

19/11                  Samtalskväll

26/11                  Just Dance

3/12                    Fångarna på församlingshemmet

10/12                  Julpyssel

17/12                  Julfest

För mer information kontakta:

Andreas  Gertonsson

Andreas Gertonsson

Chef för ungdomsteamet, Församlingspedagog

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar. Den 2/7–11/8 har diakonimottagningen sommaruppehåll och tar inte emot några besök, men det går bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

Lundby församling är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.