Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Ungdomsgruppen

Vi håller till i Lundby församlingshem och vi gör en massa olika saker tillsammans. Framförallt har vi roligt ihop!

Är du ung? Är du sugen på att träffa nya vänner? Vill du vara med i en god gemenskap? Då är ungdomsgruppen något för dig! Några exempel på vad vi gör på ungdomsgruppens träffar är att vi fikar, leker, pysslar, ser på film och lagar mat. Ingen anmälan – bara kom!

Torsdagar kl. 19.00-21.00

PLATS

Vi ses i Lundby församlingshem som ligger vid Lundby gamla kyrka (hållplats: Lundby gamla kyrka).

Program Höstterminen 2018

27 september  Just dance-kväll

4 oktober         Bake off: Cupcakes

11 oktober       Pysselkväll

18 oktober      Tävling

25 oktober       Porslinsmålning

1 november       Lov (ingen ungdomsgrupp)

8 november      Filmkväll

15 november    Pizzakväll

22 november    Femkamp

29 november    Karaokekväll

6 december      Tårtbakartävling

13 december    Julfest

Andreas  Gertonsson

Andreas Gertonsson

Församlingspedadog

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!