Ungdomsgruppen

Vi håller till i Lundby församlingshem nära Lundby gamla kyrka och vi gör en massa olika saker tillsammans. Framförallt har vi roligt ihop!

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Är du ung? Är du sugen på att träffa nya vänner? Vill du vara med i en god gemenskap? Då är ungdomsgruppen något för dig! Några exempel på vad vi gör på ungdomsgruppens träffar är att vi fikar, leker, pysslar, ser på film och lagar mat. Ingen anmälan – bara kom!

Torsdagar
Kl. 19.00-21.00
Lundby församlingshem (hållplats: Lundby gamla kyrka).

Program VÅRterminen 2020

23/1                   Just Dance

30/1                   Maffia

6/2                     Pastakonst

13/2                   Sportlov

20/2                   Lekkväll

27/2                   Årsmöte Skulf

5/3                     Bakkväll

12/3                   Samtalskväll

19/3                   Origami

26/3                   Doobidoo

2/4                     Livebandspelning

9/4                     Påsklov

16/4                   Tema - land

23/4                   Bowling

30/4                   ”Ung i världsvida kyrkan”

7/5                     ”Dronkjakt”

14/5                   Fotboll

21/5                   Kristi himmelsfärdsdag (Lov)

28/5                   Avslutning

För mer information kontakta:

Andreas  Gertonsson

Andreas Gertonsson

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd