Vill du eller ditt barn bli döpt?

Dopet handlar om att varje människa är född in i ett sammanhang. Här finns tradition och nutid, gamla och nya bilder, det stora i det lilla.

Dopet handlar om att varje människa är född in i ett sammanhang. Det finns en djupare samhörighet med Gud och en kärlek som bär allt. I dopet ber vi för den som blir döpt. Vi tänder ljus och prästen döper i vatten tre gånger, som man gjort i alla tider och på många platser. I dopet finns tradition och nutid, gamla och nya bilder, det stora i det lilla.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.