Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Samtalsmottagningen

När livet trasslar kan det hjälpa att prata med någon. Välkommen att boka tid på samtalsmottagningen i Lundby församling. Samtalet är kostnadsfritt.

Du kan kontakta oss för samtal vid en kris, för att prata om din livssituation eller för att dela dina tankar om livet eller din tro.

Vi som arbetar på Lundby församlings samtalsmottagning är diakoner och präster med lång erfarenhet av samtal. Vi har också kontinuerlig fortbildning och handledning.

Vi finns till för alla i församlingen oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller livsåskådning. Vi har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

Boka tid för enskilt samtal

Ring eller smsa oss på detta nummer för att boka tid:

Hit kan du också vända dig för att få stöd:

Tel: 112 Telefonjouren är öppen alla dagar kl. 21.00-06.00. Samtalet är gratis och syns inte på din telefonräkning. Väntetiden brukar vara ungefär fem minuter.

Jourhavande präst finns över hela landet och i jouren arbetar både kvinnor och män i alla åldrar anställda i Svenska kyrkan.

Här svarar vanliga medmänniskor, utvalda och utbildade för uppgiften.
Tfn: 031-800 650 Kyrkans jourtjänst kan du ringa vardagar kl. 13-21, lör-sön-helgdag kl. 16-21. (För att helt säkert få uppdaterad information om öppettiderna, se hemsidan för Kyrkans Jourtjänst.)

Du kan även skriva till SOS-brevlådan

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!