Sorgegrupp

När du förlorat någon som stått dig mycket nära, kan det vara en hjälp och ett stöd att samtala med andra i samma situation.

Sorgegruppen är en form av självhjälpsgrupp, där vi tillsammans får sätta ord på vad som hänt och bearbeta sorgen.

Lundby församling erbjuder sorgegrupp två gånger per år.

Gruppen träffas en gång i veckan under sex veckor. När vi träffas delar vi en kopp kaffe med något tilltugg och pratar på ett enkelt sätt om sorgen, saknaden, tomheten, begravningen och det som känns viktigt för dig. Du bestämmer själv hur mycket du vill berätta. Gruppen består av max sju personer och är kostnadsfri. Ledare är diakonerna Britt-Marie Hillby och Cecilia Brandell.

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Cecilia Hjort Brandell

Mer om Cecilia Hjort Brandell

Diakon i Brämaregårdens kyrka.

Britt-Marie  Hillby

Britt-Marie Hillby

Mer om Britt-Marie Hillby

Diakon i Brämaregårdens kyrka.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.