Snödroppar i snö.

Sorgegrupp

När du förlorat någon som stått dig mycket nära, kan det vara en hjälp och ett stöd att samtala med andra i samma situation.

Sorgegruppen är en form av självhjälpsgrupp, där vi tillsammans får sätta ord på vad som hänt och bearbeta sorgen.

Lundby församling erbjuder sorgegrupper två gånger per år

Gruppen träffas en gång i veckan under sex veckor. När vi träffas delar vi en kopp kaffe med något tilltugg och pratar på ett enkelt sätt om sorgen, saknaden, tomheten, begravningen och det som känns viktigt för dig. Du bestämmer själv hur mycket du vill berätta. Gruppen består av max sju personer och är kostnadsfri.

Har du frågor om sorgegrupperna är du välkommen att kontakta diakonerna Britt-Marie Hillby och Cecilia Hjort Brandell. Se kontaktuppgifter nedan:

Vill du veta vad som händer?

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!