Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Sorgegrupp

När du förlorat någon som stått dig mycket nära, kan det vara en hjälp och ett stöd att samtala med andra i samma situation.

Sorgegruppen är en form av självhjälpsgrupp, där vi tillsammans får sätta ord på vad som hänt och bearbeta sorgen.

Lundby församling erbjuder sorgegrupp två gånger per år.

Gruppen träffas en gång i veckan under sex veckor. När vi träffas delar vi en kopp kaffe med något tilltugg och pratar på ett enkelt sätt om sorgen, saknaden, tomheten, begravningen och det som känns viktigt för dig. Du bestämmer själv hur mycket du vill berätta. Gruppen består av max sju personer och är kostnadsfri. Ledare är diakonerna Britt-Marie Hillby och Cecilia Brandell.

Ny sorgegrupp startar i höst

I höst startar en ny sorgegrupp i Lundby församling. Mer information kommer. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Britt-Marie Hillby eller Cecilia Brandell.

Cecilia Brandell

Britt-Marie  Hillby