Other languages with Google Translate

Samarbete med Stadsmissionen

Lundby församling är så kallad diakonal partner till Göteborgs kyrkliga stadsmission.

Lundby församling är diakonal partner till Göteborgs kyrkliga stadsmission, som gör oerhört viktiga insatser i Göteborg. Som diakonal partner ger församlingen ett ekonomiskt stöd till Stadsmissionens diakonala arbete. Dessutom finns målsättningar kring sådant som kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Vi är mycket glada för de församlingar/pastorat som valt att ingå avtal med oss.

Göteborgs kyrkliga stadsmission

Såhär skriver Stadsmissionen på sin webb:

”Sedan Göteborgs kyrkliga stadsmission grundades har det funnits ett nära samarbete till de olika församlingarna i och kring Göteborg. Det finns även inskrivet i Stadsmissionens ändamålsparagraf att arbetet ska ske i samarbete med bland andra Svenska kyrkan. För Göteborgs kyrkliga stadsmission är det viktigt att ha lokal förankring och vi är mycket glada för de församlingar/pastorat som valt att ingå avtal med oss.”

Läs mer på Stadsmissionens webb.