En inspelning av en kvinnlig präst under en gudstjänst.

Fira gudstjänst hemifrån

På den här sidan finns länkar för dig som vill fira gudstjänst på hemifrån. Varje vecka sänds gudstjänster från SVT och Sveriges Radio, och det finns digitala gudstjänster från församlingar runt om i Sverige.

Gudstjänster på SVT Play

Varje söndag under året sänder SVT en gudstjänst från någon av landets alla kyrkor.

Gudstjänster på SVT Play

Gudstjänster i Sveriges Radio

På sr.se finns programmet Gudstjänsten som sänder varje söndag från en kyrka i Sverige. De sänder också gudstjänster som innehåller religionsmöten. Du hittar också programmet Gudstjänsten i appen SR Play.

Lyssna på gudstjänster i Sveriges Radio

Livesändningar från andra församlingar

Många församlingar runt om i Sverige sänder live från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i den nationella kalendern på hemsidan - följ länken!

Se livesändningar från andra församlingar

Se tidigare publicerade digitala gudstjänster från Lundby församling:

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!