Meditativ mässa i Lundby gamla kyrka

Välkommen till en enkel mässa. Varje söndag kl. 18.00 i Lundby gamla kyrka.

Pausade gudstjänster i Lundby gamla kyrka

Med anledning av coronaviruset pausas gudstjänster och dop, vigslar och begravningar i Lundby gamla kyrka fram till och med 31 augusti 2020. Välkommen att ta del av våra digitala gudstjänster! Församlingens andra kyrkor är fortfarande öppna för dop, vigslar och begravningar. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet.

Enkel mässa med tystnad och musik. Varmt välkommen.

Adress: Gamla Lundbygatan 35

Hållplats: Lundby gamla kyrka. Hit kommer du med buss 16. Lite längre bort finns hållplats Eketrägatan, dit flera spårvagnslinjer och bussar går.

Lundby gamla kyrka – länk till karta.

För mer information kontakta:

Pernilla Ott

Präst, Distriktschef

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.