Välkommen till Advent i vår församling

Kom och se julkrubban i Röddinge kyrka. Den 17 december firar vi mässa kl. 10 30, sätter ut krubban och bjuder på glögg. Varmt välkomna.

3 i Advent

firar vi i julnatten med mässa, Lövestad kyrkas alla ljus tända, Emil Fredberg sjunger och Åke predikar. Mässan börjar 24/12 kl 23.00. Varmt välkomna.

Kristi födelses fest

Larsson och Magnusson kommer
till Vanstad kyrka den 19
december kl 18.30 och delar julens
sånger med oss!

Julens sånger med Ewa och Lasse

Larsson och Magnusson kommer till Vanstad kyrka den 19 december kl 18.30 och delar julens sånger med oss!

Skolan i Äsperöd är inte färdigrenoverad
än så vi kan inte återuppta
vår verksamhet där men
vi hoppas kunna göra det längre
fram under våren. Vi hoppas
kunna sätta igång med Kyrkis
och Öppet hus under våren.

Ännu inte öppet i Äsperöd

Skolan i Äsperöd är inte färdigrenoverad än så vi kan inte återuppta vår verksamhet där men vi hoppas kunna göra det längre fram under våren. Vi hoppas kunna sätta igång med Kyrkis och Öppet hus under våren.

Här på denna sidan hittar du de Kyrkfönstren som nyligen har utgetts. Här samlar vi Kyrkfönstren en efter en, till alla som vill läsa.

Kyrkfönstret 2017 nr 4