LÖVESTADS FÖRSAMLING Besöksadress: Lövestad byaväg 43, 27571 Lövestad Telefon: +46(417)21043 E-post till LÖVESTADS FÖRSAMLING Webbplats

Välkommen till hösten i vår församling

Församlingens ungdomar, det
vill säga dom som under 2018
fyller 15 år, är välkomna att delta
i konfirmationsundervisning.
Vi träffas en eftermiddag i veckan
för att samtala om vad livet
är och vad den kristna tron säger
om mig, mitt liv och Gud. Alla
kyrkotillhöriga har fått en personlig
inbjudan i maj månad men
alla, oavsett kyrkotillhörighet, är
välkomna att delta.
Vi börjar i anslutning till gudstjänsten
i Röddinge den 10 september
kl 18.00.
Har du frågor - ring Åke på 0417
215 75 eller skicka e-post.

Dags för konfirmation

Församlingens ungdomar, det vill säga dom som under 2018 fyller 15 år, är välkomna att delta i konfirmationsundervisning. Vi träffas en eftermiddag i veckan för att samtala om vad livet är och vad den kristna tron säger om mig, mitt liv och Gud. Alla kyrkotillhöriga har fått en personlig inbjudan i maj månad men alla, oavsett kyrkotillhörighet, är välkomna att delta. Vi börjar i anslutning till gudstjänsten i Röddinge den 10 september kl 18.00. Har du frågor - ring Åke på 0417 215 75 eller skicka e-post.

Varje onsdag i församlingshemmet i Lövestad öppnar vi för
dom minsta med förälder och syskon. Pyssel, rytmik, sång och
fika. Vi börjar kl 9.30 och slutar kl 12.

Gudrun Nilsson leder småbarnsacféet. Du når henne på
0417-210 43. Termien börjar den 6 september.

Småbarnscaféet

Småbarnscafé med sångstund och rytmik är en grupp för dig med barn upp till cirka 3 år. Varje onsdag i församlingshemmet i Lövestad öppnar vi för dom minsta med förälder och syskon. Pyssel, rytmik, sång och fika. Vi börjar kl 9.30 och slutar kl 12. Gudrun Nilsson leder småbarnsacféet. Du når henne på 0417-210 43. Termien börjar den 6 september. Ni lär känna andra barn och föräldrar och oss i församlingen. Två gånger per termin åker vi och badar. Kom och titta in, du behöver inte föranmäla ditt besök. Information: Gudrun Nilsson på tel. 0417-210 43 eller mail lovestads.forsamling@svenskakyrkan.se

drar igång den 21 september med “La la land.” Filmen handlar
om Mia som är en aspirerande
skådespelare utan större
framgång och Sebastian som är
en jazzpianist som vill öppna en
egen jazzklubb. Båda förälskar
sig i varandra men när Sebastian
får möjligheten att bli medlem
i ett pop-stiliserat jazzband och
Mias karriär går allt sämre uppstår
komplikationer.
Filmkvällarna börjar kl 18.30,
fri entré och avslutas med fika.

Filmkvällarna

drar igång den 21 september med “La la land.” Filmen handlar om Mia som är en aspirerande skådespelare utan större framgång och Sebastian som är en jazzpianist som vill öppna en egen jazzklubb. Båda förälskar sig i varandra men när Sebastian får möjligheten att bli medlem i ett pop-stiliserat jazzband och Mias karriär går allt sämre uppstår komplikationer. Filmkvällarna börjar kl 18.30, fri entré och avslutas med fika.

Under hösten 2017 gör vi en paus för
Öppet hus i Äsperöd. Sjöbohem
bygger om skolan i Äsperöd.
Så snart den öppnar igen igen
fortsätter vi som vanligt.

Öppet hus i Äsperöd

Under hösten 2017 gör vi en paus för Öppet hus i Äsperöd. Sjöbohem bygger om skolan i Äsperöd. Så snart den öppnar igen igen fortsätter vi som vanligt.

Kyrkans barntimmar i Äsperöd gör uppehåll på grund av ombyggnad av skolan.

Kyrkis - Kyrkans barntimmar

Kyrkans barntimmar i Äsperöd gör uppehåll på grund av ombyggnad av skolan.