LÖVESTADS FÖRSAMLING

Prata med oss

Kontakt

LÖVESTADS FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lövestad byaväg 43, 27571 Lövestad Telefon: +46(417)21043 E-post till LÖVESTADS FÖRSAMLING

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Konfirmationen är en bekräftelse på vårt dop. Dopet som är vår nådegåva. Nåden som är helt gratis och helt utan prestation.

Under konfirmationstiden diskuterar vi livsfrågor, sjunger, gestaltar olika berättelser, åker på läger och får på köpet ny kompisar.

Men det mest centrala är förberedelse inför konfirmationsgudtjänsten, där varje konfirmand genom handpåläggning får sitt dop bekräftat, konfirmerat. Precis som prästens hand en gång hällde vattnet på spädbarnets huvud, får mänskliga händer än en gång vara en länk för Guds nådegåva. Läs mer...

Har du frågor eller vill kontakta oss kan du ringa till: Åke på 0417-215 75 eller skicka e-post.

Konfirmanderna startar

Församlingens ungdomar, det vill säga dom som under 2018 fyller 15 år, är välkomna att delta i konfirmationsundervisning. Vi träffas en eftermiddag i veckan för att samtala om vad livet är och vad den kristna tron säger om mig, mitt liv och Gud. Alla kyrkotillhöriga har fått en personlig inbjudan i maj månad men alla, oavsett kyrkotillhörighet, är välkomna att delta.

Vi börjar i anslutning till gudstjänsten i Röddinge den 10 september kl 18.00.