LÖVESTADS FÖRSAMLING

Prata med oss

Kontakt

LÖVESTADS FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lövestad byaväg 43, 27571 Lövestad Telefon: +46(417)21043 E-post till LÖVESTADS FÖRSAMLING

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

KALENDER

Klicka på det datum du undrar över


Informationsvägar

I många år har församlingen annonserat gudstjänster och andra händelser i Skånska Dagbladet och Ystad Allehanda till en kostnad av cirka 70 000 kr per år.

Vi vill använda dom pengarna bättre. Vi vill spara cirka 40 000 kr genom att: Finnas på Facebook. Har du Facebook söker du bara upp Lövestad församling och ”gillar” så ser du vad som händer!

www.svenskakyrkan.se/lovestad är en bra internetadress. Där kan du se vår kalender. Kalendern är också länkad till en appen Kyrkguide. Ladda ned den så får du tillgång inte bara till Lövestad församlings kalender utan också andra församlingars kalendrar.

Vi annonserar varje onsdag i Lokalbladet som delas ut till alla. Där annonserar vi tillsammans med Vollsjö och Sjöbo församlingar, under rubriken Andrum oftast på sidan 2.

På vår telefonsvarare 0417 210 43 berättar vi varje vecka var kommande söndags gudstjänst är. Och så Kyrkfönstret såklart!