Kom in i gemenskapen

På dessa sidor hittar du information om vad som händer runt om i församlingen. Alla verksamheter som är med här ingår i vårt utbud och vill du vara med oss är du mer än välkommen.

Grupper för små och stora barn:

Småbarnscafé

Föräldrar med barn är välkomna till Lövestads församlingshem onsdagar kl 9.30-12.00. En öppen mötesplats för föräldrar och barn där mycket kan hända. Gudrun Nilsson leder gruppen. Ingen föranmälan krävs. Har du frågor kan du enkelt maila till Gudrun här.

Barntimmar - kyrkis

Kyrkans barntimmar i Äsperöd gör uppehåll på grund av ombyggnad av skolan.

Barnkören i Lövestad församlingshem

övar på Lövestad skola på tisdagar kl 13.30. Alla sångsugna barn är välkomna! Tag kontakt med Sven O. på telefon 0708 240 606.

Vill du sjunga i Mellanstadiekören?  Tag kontakt med Sven O. så berättar han mera. Telefon 0708 240 606.

Konfirmandgrupper

Vi träffas varje onsdag med uppehåll för lov i Lövestad församlingshem.

För de vuxna:

Bibelsamtalen

fortsätter i Lövestads församlingshem på tisdagseftermiddagar en gång i månaden. Ingen föranmälan krävs. Vill du veta närmare tag kontakt med Åke Appelgren på tel. 0417-215 75.

Öppet hus i Äsperöd skola

Första onsdagen i varje månad träffas vi i Äsperöds skola kl 13.30 till en stunds gemenskap, kaffe och samtal.

Musikcafé

En onsdag varannan månad bjuder vi på musik och kaffe i Lövestad församlingshem. Kaffe serveras och samtalet kan flöda.
Musik och lyrikcaféet gör uppehåll under vintern och våren 2017.

Kyrkokören

tränar på onsdagar kl 19-21 i Lövestads församlingshem. En samlingspunkt för sångglada och spelglada. Fler sångare är välkomna!

Filmkvällar

Den enda bion i Lövestad (?) fortsätter under hösten och våren att visa flera filmer.

Syföreningar

Det finns flera syföreningar i vår församling. Vill du vara med, kontakta Åke Appelgren för ytterligare information.

När, var och hur
Står det inget annat gäller det de flesta fall drop in. Mer information hittar du i menyn under VÅRA VERKSAMHETER och genom kontaktpersonerna/gruppledarna.

Hjärtligt välkomna!