Barnkören
Foto: Åke Appelgren

Kom in i gemenskapen

På dessa sidor hittar du information om vad som händer runt om i församlingen. Alla verksamheter som är med här ingår i vårt utbud och vill du vara med oss är du mer än välkommen.

Grupper för små och stora barn:

Småbarnscafé

Som vanligt träffas vi i församlingshemmet i Lövestad för att pyssla, hålla på med babyrytmik, fika, prata, och leka. Alla barn är välkomna med (minst) en vuxen i sällskap. Vi träffas i församlingshemmet på onsdagar och fredagar mellan kl 9 och 12. Ingen föranmälan krävs. Har du frågor kan du enkelt maila till Gudrun här.

OBS! fredagar är vi på Lövestads lekplats så länge vädret tillåter och har med enklare fika

Barnkören i Lövestad församlingshem

Även församlingens körverksamhet påverkas av coronapandemin. Det betyder att barnkören tar paus under hösten 2021 eftersom de riktlinjer som utfärdats av Folkhälsomyndigheten inte kan hållas. Vi kommer tillbaka nästa år om förutsättningarna ändras.

Konfirmandgrupper

Vi träffas varje onsdag med uppehåll för lov i Lövestad församlingshem.

För de vuxna:

Frukostklubben

Vi träffas i församlingshemmet i Lövestad och äter frukost tillsammans en torsdag i månaden klockan 9.00 och därefter har vi ett kort program med varierat innehåll.
Torsdagen 23 september, torsdagen 14 oktober, torsdagen 11 november och  torsdagen 9 december.

Musikcafé

En onsdag per termin bjuder vi på musik och kaffe i Lövestad församlingshem. Kaffe serveras och samtalet kan flöda.

Kyrkokören

tränar på onsdagar kl 19-21 i Lövestads församlingshem. En samlingspunkt för sångglada och spelglada. Fler sångare är välkomna! Vi startar 1 september 2021.

Filmkvällar

Den enda bion i Lövestad (?) fortsätter under hösten och våren att visa flera filmer.

Syförening

Församlingens syförening finns i Lövestad. Vill du vara med, kontakta Åke Appelgren för ytterligare information.

När, var och hur
Står det inget annat gäller det de flesta fall drop in. Mer information hittar du i menyn under VÅRA VERKSAMHETER och genom kontaktpersonerna/gruppledarna.

Hjärtligt välkomna!