Kontakt

Byarums pastorat Besöksadress: Skogsvägen 16, 56732 Vaggeryd Telefon: +46(393)36650 E-post till Byarums pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Adventsljusen tänder vi ett efter ett: en brinnande bön för sanning och rätt.

Det första ska lysa i mig djup härinne, bevara mitt hjärta och värma mitt sinne.

Det andra ska lysa för alla jag känner, att alla får plats och kan leva som vänner.

Det tredje ska lysa för alla som lider, som kämpar och drömmer om lyckliga tider.

Det fjärde ska lysa för marken och skogen, för luft och för hav och vår framtid på jorden.

Adventsljusen tänder vi ett efter ett, en brinnande bön för sanning och rätt. Amen.

Margareta Melin

Under perioden 1 advent till trettondedag jul pågår julkampanjens arbete med att samla in pengar till Svenska kyrkans internationella arbete med särskilt fokus på barn. Byarums pastorat säljer lotter i form av ljusknippen till förmån för detta ändamål. Fina vinster har tacksamt skänkts av våra lokala handlare och entreprenörer. Det finns möjlighet att köpa ljuslotter vid våra julkonserter, julskyltningen och gudstjänster. Dragning sker 6 januari.

Välkommen till söndagens gudstjänster

BYARUMS KYRKA
16/12 18 Julkonsert. Kör för alla och Byarums och Svenarums Kyrkokörer och Da Capo.

SVENARUMS FÖRSAMLINGSHEM
17/12 17 Sammanlyst Gudstjänst med nattvard.

SVENARUMS KYRKA
20/12 19 Julkonsert. Solist: Pär Fürst-Nilsén. Svenarums musikkår och Barnkören.

VAGGERYDS KYRKA
13/12 18.30 Veckomässa.
14/12 08.45 Morgonbön med frukost.

FURUGÅRDEN
17/12 15.15 Andakt: Missionsförs. Vaggeryd.

Församlingsexpeditionens öppettider:

Måndag-Fredag 8-12