Foto: Kristin Lidell /Ikon

Kör och musik

Tycker du om att sjunga och spela? Vi har flera körer att välja på – för olika åldrar, för dig som är en van sångare och för dig som vill pröva på. Våra kyrkomusiker erbjuder musikundervisning i piano och orgelspel. Vill du hellre lyssna på musik? Vi erbjuder regelbundet konserter och musikgudstjänster i pastoratets kyrkor.

Advents & Julkonsert

Julstämning med Kör för alla, Projektkör, kompgruppen Nejder och sångsolist Jill Svensson i Svenarums kyrka söndag 4 december kl. 17. Glöggmingel från kl 16:15. Insläpp från 16:30.

Körerna

Ekumenisk projektkör

Byarums pastorat och Brokyrkan i Hok söker dig som vill vara med och sjunga, med alla helgons dag/alla själars dag och 1:a söndagen i advent som slutmål.

Projektkör - Advent & jul

Tidsbrist men vill sjunga! Projektkör med 5 övningar under hösten. Projektet slutar med en advents- och julkonsert söndagen den 4 december.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan. En kvinna kompar på piano.

Barnkören

Välkommen med i barnkören för dig som är 6 -12 år och gillar att sjunga.

Da Capo

Ekumenisk kör för daglediga.

Kör för alla

Är vad rubriken säger, en kör för alla.

En kvinnlig körledare dirigerar sin kyrkokör.

Byarums kyrkokör

Blandad kör som sjunger en bred repertoar.

En kvinna sitter tillsammans med andra, med notblad i handen.

Svenarumskören

Kören för dig från gymnasiet och uppåt.

Vaggeryds kammarkör

Blandad kör för dig med god körvana.

Musikundervisning

En ung kille sitter och spelar piano.

Musikundervisning

Byarums pastorat erbjuder kostnadsfri musikundervisning i orgel och piano. Undervisningen erbjuds ofta i första hand de som är aktiva i kyrkans verksamheter, till exempel körer.  I mån av plats erbjuds undervisning till alla åldrar.