Någon surfar i mobilen vid en prästkrageäng.
Foto: Lina Beutler /Ikon

Aktuellt i våra församlingar

Här hittar du aktuell information om aktiviteter i våra församlingar.

En kyrkogård i solsken.

Träffpunkt kyrkogård

Välkommen till Byarums kyrka på en kaffe och ett tillfälle att besöka kyrkogården. Vi erbjuder även skjuts med buss från Vaggeryd.

Närbild på några smultron i gräset.

Sommarungdomskören

Under några veckor övar och framträder kören bestående av ett 30-tal ungdomar. Här kan du se var och när du kan vara med och lyssna.

Allsång i trädgården

Under sommaren välkomnar vi dig till trädgården utanför Vaggeryds kyrka. Då stämmer vi upp i allsång. Första tillfället är den 9 juni.

Musik i sommarkväll

Sommaren 2022 bjuder Svenska kyrkan i Byarums pastorat återigen in till Musik i sommarkväll – Det blir många tillfällen att få lyssna till fin musik i olika stilar i våra fyra vackra kyrkor. Den 11 juni hålls den första konserten i Bondstorp - och följs sedan av många kvällar med härliga musikupplevelser ända till slutet av augusti.