Mikaelisalen - Vaggeryds kyrka

Mikaelisalen ligger i samma byggnad som Vaggeryds kyrksal. Här finns det plats för ca 75 personer.

Lokalen används för sammanträden, minnesstunder, dopkaffe och andra aktiviteter. Lokalen går att låna gratis för minnesstunder och dopkaffe. Det finns ett kök med spis, kaffekokare, kylskåp, frys och diskmaskin. Det finns även gott om porslin och bestick.

Det finns även piano, projektor och högtalarsystem.

Flera barnsstolar finns att låna.

Dukar ingår inte.

För dopkaffet passar även samlingssalen i källaren. Här kan man sitta ca 35 personer. Denna lokal är praktisk om det är mycket barn i sällskapet eftersom det är nära till lekhallen.

Om du vill hyra Mikaelisalen för annat än minnesstund eller dopkaffe kostar det 500:- för en hel dag och 250:- för en halv dag. Om du hyr mer än 5 gånger per år får du 50% rabatt.