Lekande barn.
Foto: Angelica Backlund

Rytmik i höst

Nyhet Publicerad

Vill du och ditt barn gå på rytmik i höst?

Barn- och babyrytmik

Hösten närmar sig och även barn- och babyrytmiken. Den 12 september är det Barnrytmik och den 13 september är det babyrytmik i Hornsbergskyrkan (nedervåningen). Tiden är 9.30-11.30. Ingen anmälan behövs. 

Vad är rytmik?

Barn- och babyrytmik är ett bra sätt för föräldrar och barn att umgås och ha roligt tillsammans. I mamma och pappas trygga närvaro får barnet uppleva sång, musik, rörelse och rytm. Babyrytmik bidrar till barn och förälders samspel. Barnet får genom musiken möjlighet att utveckla kroppskännedom och självuppfattning. Rytmiken leds av Anna Brandt som är diplomerad barn- och babysångskonsult. 

Passar det alla?

Rytmiken bygger på en tydlig pedagogik där förälderns deltagande är av stor vikt. Är du inte bekväm med att sjunga, dansa och vara lite larvig, finns andra grupper som kan passa bättre. Exempelvis öppet kyrkis. 

Hur går det till?

Vi börjar med en stunds rytmik. Genomtänkta och pedagogiskt utvalda övningar utförs genom sång, musik, sand och rytmer. Efteråt fikar och umgås vi tillsammans. Det kostar inget, du har redan betalt genom kyrkoavgiften. Fikat kostar 20 kronor. Ingen anmälan. Vi håller till i Hornsbergskyrkans lokaler med ingång ner mot parkeringen. 

 

Barnrytmiken är för barn mellan 1-3 år och träffas på träffas måndagar 09:30-11.30

Babyrytmiken är för barn mellan 3-11 månader och träffas på tisdagar 09:30-11.30.