Öppet kyrkis

För föräldrar med barn ca 0-5 år.

Öppet kyrkis vänder sig till föräldrar med barn som är ca 0-5 år. Hit kommer ni för att leka, umgås, skapa, fika och sjunga tillsammans. Barnen får träffa andra barn och - minst lika viktigt - vuxna får träffa andra vuxna.

I Frösö Sunne Norderö församling kan du gå på Öppet kyrkis fyra dagar i veckan. Med anledning av att vi fortfarande befinner oss i en pandemi så ber vi att ni repekterar smittskyddsåtgärder och inte besöker Öppet kyrkis vid minsta sjukdomssymptom.

Öppet kyrkis Sunne sockenstuga

Måndagar & torsdagar 09:30-12:00. Ledare: Monica Gisslén. OBS! Tills vidare vill vi att ni anmäler deltagande på morgonen den dag ni vill komma. Anmälan görs via sms till 070-257 98 33 (Monica Gisslén).

Öppet kyrkis Hornsbergskyrkan

Tisdagar 09:00-11:00. Ledare: Els-Mari Frisk & Agneta Hansson.

Öppet kyrkis Sikvägen 88, Valla

Fredagar 09:00-11:00. Ledare: Bodil Hällgren & Gunilla Kopka.

Under skolloven har vi stängt. Kontakta oss om du har några frågor (kontaktuppgifter nedan).

Välkomna!