Öppet kyrkis

Vi avvaktar med att starta Öppet kyrkis tillsvidare. På Öppet kyrkis kan du som förälder umgås med andra vuxna och barn på lika villkor.

VI AVVAKTAR MED ÖPPET KYRKIS TILLS DESS ATT DET KÄNNS TRYGGT ATT SAMLAS IGEN. VI ÅTERKOMMER.

Öppet kyrkis vänder sig till föräldrar med barn som är ca 0-5 år. Hit kommer ni för att leka, umgås, skapa, fika och sjunga tillsammans. Barnen får träffa andra barn och - minst lika viktigt - vuxna får träffa andra vuxna.

Ingen föranmälan behövs och det kostar ingenting - du har redan betalt genom kyrkoavgiften.

I Frösö Sunne Norderö församling kan du gå på Öppet kyrkis fyra dagar i veckan! Följande ställen, dagar och tider är det som gäller:

Sunne sockenstuga
Måndagar & torsdagar 09:30-12:00. Ledare: Monica Gisslén.
Hornsbergskyrkan
Tisdagar 09:30-11:30. Ledare: Agneta Hansson & Els-Mari Frisk.
Sikvägen 88, Valla

Fredagar 09:00-11:00. Ledare: Bodil Hällgren & Gunilla Kopka.

Under skolloven har vi dock stängt. Kontakta oss om du har några frågor (kontaktuppgifter nedan).

Välkomna!

Els-Mari Frisk