Frösö kyrkogård.

Kyrkogårdar och vaktmästeri

Vi är måna om att församlingens kyrkogårdar är välskötta och inbjudande. De ska både vara platser för sista vilan och oaser som alla kan vistas i i stillhet.

Vi är stolta över hur våra kyrkogårdar ser ut. Vi känner stort ansvar för att kyrkogårdarna skall vara fina och att alla besökare skall känna sig välkomna dit. Våra vaktmästare bredriver en omfattande och viktig del av kyrkans verksamhet genom sitt arbete på dessa viktiga platser. Miljöerna inbjuder till ro och eftertanke och många nyttjar kyrkogården som promenadområde.

Nedan finner du information gällande det som har med kyrkogård att göra. Om du har frågor, så ber vi dig kontakta oss. Kontaktinformation hittar du längst ner på denna sida.

Frösö Sunne Norderö församling

Expedition