Händer i luften
Foto: Linda Mickelsson IKON

Frivillig/Ideell verksamhet

Vill du vara med och agera för en värld där kärlek, empati och solidaritet råder före allt annat? I Svenska kyrkan finns möjlighet för alla att engagera sig såväl lokalt, nationellt som internationellt.

Din uppgift kan vara liten eller stor, sporadisk eller regelbunden. Du väljer själv. Vi har en organisation där du kan få ledning, stöttning, utbildning m.m.

Kanske finns en uppgift som passar just dig? Kanske har du några speciella intressen eller yrkeserfarenheter som kan komma till nytta i vår församling? Vill du bidra med kunskaper, erfarenheter och tid? Vi har många uppgifter som väntar för dig som vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.

Kontakta diakon Anna Gredander om du är intresserad av att bidra på något sätt (kontaktuppgifter längst ned på den här sidan).

Anna Gredander