Man med huvudet i händerna
Foto: Gerd Altmann

Sorgegrupp

Att få prata med andra om livet efter en närståendes bortgång kan vara till stor hjälp att komma vidare.

Du som har förlorat en närstående har möjlighet att bearbeta det i grupp under professionell ledning av präst och diakon. Nästa sorgegrupp kommer att starta hösten 2020. Du som bor i församlingen och har förlorat en partner kommer att få en personlig inbjudan. Har du inte fått en inbjudan i början av juli, så kan du anmäla ditt intresse till expeditionen.

Vill du prata enskilt med en präst eller diakon istället? Då ska du läsa om Själavård/Enskilt samtal, eller så hör du av dig direkt till expeditionen eller direkt till en präst eller diakon.

Start sorgegrupp hösten 2020

Första träffen äger rum v.39. Det blir totalt 5 tillfällen varannan vecka: v.39, v.41, v.43, v.45 och v.47. En återträff brukar sen ske i februari året därpå.