Händer som tar emot.

Kollekt & gåvor

Vill du ge kollekt i efterhand? Eller en gåva till vår verksamhet eller andra verksamheter i Svenska kyrkan? Här hittar du alla våra Swishnummer och giron.

Swish. Varumärket.

Swish

Du vet väl att du kan ge kollekt och gåvor via Swish? Och hade du inte med dig varken pengar eller mobil när du hittade ett fint smycke på Fairtradebordet, så kan du betala via Swish i efterhand.

Gravsten med blommor

Minnesgåvor

Vill du skänka en slant till en lokal fond i samband med en begravning?

En man står med en insamlingsbössa som någon lägger en gåva i.

Ge en gåva till Act Svenska kyrkan

Vi lever alla under samma himmel. Vi har alla samma rättigheter. Var med i kampen för varje människas rätt till ett värdigt liv.

Anna Stenberg och Erik Stenberg-Roos under mässa på stranden. De gör allt tillsammans.

Ge en gåva till Svenska kyrkan i utlandet

Den som bor utanför det land man kallar sitt hemland är mer utsatt. Man har inte sitt vanliga kontaktnät. Då blir Svenska kyrkans församlingar viktiga. Här finns någon att prata med, i både glädje och sorg. Här träffas seniorer, au-pairer och unga föräldrar. Ge en gåva till Svenska kyrkan i utlandet.