Tre händer i olika storlekar.

En kyrka för hela livet. En gränslös mötesplats.

Vår verksamhet och pandemin

Vi följer givetvis anvisningar från regeringen. Detta innebär att det fortfarande råder vissa restriktioner och försiktighetsåtgärder, men att allt bör kunna återgå till så gott som normalläge från oktober. Om du är osäker på vad som gäller, så kontakta oss (kontaktuppgifter finner du längst ner på den här sidan).

För att kunna bedriva vår verksamhet måste vi i vissa fall samla och under viss tid lagra personuppgifter. Vi värnar om din integritet och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) samt andra regler som vi måste följa, t.ex. lag om Svenska kyrkan. Läs mer nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta expeditionen (kontaktuppgifter längst ner på sidan).