Frösö Sunne Norderö församling

Kontakt

Frösö Sunne Norderö församling Besöksadress: Fjällgatan 4 C, 83242 Frösön Telefon: +46(63)161150 E-post till Frösö Sunne Norderö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Frösö Sunne Norderö församling

Välkommen till en församling i anrik kulturbygd i den Jämtländska skärgården! Känn dig välkommen till våra verksamheter och lokaler oavsett om du bor här eller är på tillfälligt besök!

Vad ska man säga och göra när någon nära drabbas av sorg? Många känner sig osäkra. Vi tipsar om hur du kan vara ett bra stöd för sörjande vuxna och barn i din omgivning.

Så kan du vara ett stöd i sorgen

Ibland behöver vi också utomlands en plats där vi känner oss hemma och kan tala svenska. Svenska kyrkan i utlandet arbetar som en församling i Sverige. Gudstjänsten står i centrum och omsorgen om medmänniskan är en viktig del i arbetet. Som här i kyrkan i Berlin. Utlandskyrkan behöver ditt stöd.

Hjälp Svenska kyrkan finnas bland svenskar ute i världen

Vi samarbetar med Sensus