Frösö Sunne Norderö församling

Kontakt

Frösö Sunne Norderö församling Besöksadress: Fjällgatan 4 C, 83242 Frösön Telefon: +46(63)161150 E-post till Frösö Sunne Norderö församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Frösö Sunne Norderö församling

Välkommen till en församling i anrik kulturbygd i den Jämtländska skärgården! Känn dig välkommen till våra verksamheter och lokaler oavsett om du bor här eller är på tillfälligt besök!

25-30 juni 2017

Frösö musikdagar

25-30 juni 2017

Nyheter och utvalda händelser den närmsta tiden.

Nyheter och utvalda händelser den närmsta tiden.

Nedan finner du kontaktuppgifter till expeditionen och alla medarbetare i Frösö, Sunne, Norderö församling. Här finns också information om hur du kontaktar Jourhavande präst.

Kontakt

En kyrka för hela livet. En gränslös mötesplats.

En kyrka för hela livet. En gränslös mötesplats.

Livets stora händelser markerar vi gärna med ritualer - ritualer som belyser vårt sammanhang människor emellan och mellan oss och Gud.

Dop, vigsel, begravning

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Vi samarbetar med Sensus