Patos sommar 2018

Magasinet delas ut till alla hushåll i Trollhättans pastorat 16-17 juni. Här kan du läsa läsa några artiklar om En brobyggare mitt i livet, Daniel Johansson som förvandlade sitt dataintresse till flyktinghjälp, Yngva som drivs av engagemang, Dyrt och heligt om kyrkans olika föremål, utställning och vägkyrka i Trollhättans kyrka och mycket annat.

Vill du bläddra i hela tidning digitalt. Klicka här. Vill du ha en egen tidning så kan du besöka Trollhättans kyrka och titta på utställningen om Patos. Kyrkan är öppen dagligen 11-18 25 juni-12 augusti, under Fallens dagar är det öppet 11-19.