Patos - mars/april 2020

Patos är församlingsmagasinet för Trollhättans pastorat som delas ut till alla hushåll i Trollhättan. I vårnumret möter du 2 tjejer som heter Maja - båda med stort musikintresse, Marie-Louise som brinner för orgelspel samt Gert-Inge som är en synnerligen aktiv pensionär. Du får också reda på varför vi firar påsk.

Numret delas ut runt den 30 mars till samtliga hushåll i Trollhättans pastorat, men du kan även läsa den här digitalt. I samband med detta nummer genomför vi just nu en mätning för att göra församlingsmagasinet ännu bättre – kanske blir just du uppringd för att vi ska få veta vad du tycker om Patos...

På grund av pressläggningstiden så är kalendariet i magasinet sammanställt innan den stora spridningen av Corona med allt vad det inneburit så tyvärr stämmer inte det längre. Se vårt kalendarium här istället där det ständigt uppdateras.