Lediga tjänster

Välkommen att vara med och jobba för en öppen kyrka i tiden. Här annonseras de lediga tjänster som finns inom Svenska kyrkan Trollhättan.

En kyrkogårdsarbetare sågar av ett nedhugget träd med en motorsåg.

Trollhättans församling söker kyrkogårdsarbetare säsong 2023

Vill du vara med och finna nya vägar i en bransch som vant sig vid upptrampade stigar? Välkommen till oss med din ansökan!

Kyrkvaktmäster vid altare ställer iordning nattvardskär

Svenska kyrkan i Trollhättan söker 2 st 100% kyrkvaktmästare

Vi söker en god ambassadör för Svenska kyrkan och som på ett representativt, hjälpsamt och positivt sätt bemöter människor i livets alla olika situationer.

Tack för du besöker sidan för lediga jobb inom Svenska kyrkan i Trollhättan!

Här kommer det inom kort annonseras efter en arbetsledande funktion till kyrkogårdsförvaltningen.

Har du frågor är du välkommen med dessa till trollhattans.ansokningar@svenskakyrkan.se

Vill du läsa mer om Trollhättans församling. Klicka här.

I kyrkans tjänst - att jobba för Svenska kyrkan Trollhättan

Läs mer om hur det är att vara anställd i Svenska kyrkan.

Patos - I kyrkans tjänst, del 1

En kyrka utan levande musik är liksom ingen kyrka. I Trollhättans församling är det de sju kyrkomusikerna som är navet i den musikaliska verksamheten, oavsett om det handlar om enskilda konserter eller psalmsång i samband med gudstjänsten.