Vad vill vi - Församlingsinstruktion

Församlingsinstruktionen är ett grundläggande måldokument som berättar vad Svenska kyrkan i Trollhättan är och vill vara. Den beskriver kyrkans grundläggande uppgift: att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission. Här finns också handlingsplan för konfirmandarbetet, handlingsplan förbarn och unga 0-18 år och likabehandlingsplanen vars syfte att lika rättigheter och möjligheter ska främjas i arbetslivet och särskilt motverka diskriminering i arbetslivet.