Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Patos juni 2019

Magasinet delas ut till alla hushåll i Trollhättans pastorat 15-16 juni. Där kan du läsa om Anne & Hasse Andersson som Kämpar med glädje för alla barns lika värde och för varandra, Allan Johansson och kyrkogårdsvandringar och Tina Haettner Blomquist, prästen som flyttat hem efter flera år i Israel. Dessutom mycket annat och ett kalendarium i slutet av tidningen om det som händer inom Svenska kyrkan i Trollhättan.

Vill du bläddra i hela tidning digitalt. Klicka här. Vill du ha en egen tidning så kan du besöka Kyrkans hus eller våra kyrkor. Du kan också höra av dig till pastorsexpeditionen 0520-47 29 00, trollhattans.forsamling@svenskakyrkan.se