Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Patos - december 2019

Patos är församlingsmagasinet för Trollhättans pastorat som delas ut till hushållen i pastoratet. I julnumret möter du byggare Morgan, Marina som längtar efter juldagens otta och Mostafa som flydde undan IS och mycket mer. Numret delas ut 7-8 december till samtliga hushåll i Trollhättans pastorat, men du kan även läsa den här digitalt.

Förutom ovanstående hittar du mycket annat och ett kalendarium i slutet av tidningen med julens alla gudstjänster inom Svenska kyrkan i Trollhättan

Har du inte fått en egen tidning i brevlådan så kan du besöka Kyrkans hus eller våra kyrkor. Du kan också höra av dig till pastorsexpeditionen 0520-47 29 00, trollhattans.forsamling@svenskakyrkan.se

Här kan du bläddra i hela tidningen digitalt. Det kan hända att du behöver logga in med ditt googlekonto eller facebookskonto.

Hela tidningen finns också här som en pdf-fil.