Kontakt

Södra Vedbo pastorat Besöksadress: Österlånggatan 17, 57531 EKSJÖ Postadress: Box 248, 57523 EKSJÖ Telefon: +46(381)662300 E-post till Södra Vedbo pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till församlingarna Edshult, Eksjö, Hult, Hässleby-Kråkshult, Höreda, Ingatorp-Bellö, Mellby och Norra Solberga-Flisby

Vi erbjuder Dig möjligheten att tillsammans med oss starta upp och leda en förskola från grunden. Förskolan ska öppna i augusti 2018 i stadsdelen Kvarnarp i Eksjö

Förskolechef till Mariagårdens förskola i Eksjö församling

Anmälan till
härliga Härjedalen och Lofsdalen 2018!

Nedfarter för alla åkare, nybörjare som proffs.
Lofsdalen erbjuder 25 nedfarter, 9 liftar.
Längsta pisten 3400 m, fallhöjd 492 m.
6-mannalift ända upp till toppen!

Avresa söndagen 11 februari ca 8.00
hemma igen lördagen 17 februari ca 20.00

Anmäl dig till den ort som du tillhör eller passar dig bäst.

Här anmäler du dig om du tillhör Eksjö församling och Hult-Höreda församlingsområde

Här anmäler du dig om du tillhör Hässleby-Ingatorps församlingsområde

Här anmäler du dig om du tillhör Norra Solberga-Flisby församling

Välkommen till konserterna i pastoratets kyrkor. Det finns ett stort och varierat utbud att välja mellan!

Höstens musik i pastoratet

Sedd Älskad Bekräftad
Varje individ är unik, men vi har samma behov.

Barn/Familj och Ungdom

Sedd Älskad Bekräftad Varje individ är unik, men vi har samma behov. I våra verksamheter vill vi SE varje människa, ge dem insikten om att de är gränslöst ÄLSKADE och BEKRÄFTA det som gör dem unika.

Konfirmationen är en viktig och spännande tid som handlar om livet och den kristna tron. Genom spännande diskussioner, undervisning och gudstjänster får Du lära dig mer om den kristna tron och vad den kan betyda för dig.

Konfirmation

Här kan du läsa pastoratets fyra församlingsblad

FÖRSAMLINGSBLAD

Här kan du läsa pastoratets fyra församlingsblad